2 min læsningSuperligaens topscorer øjner skifte til udlandet: Føler mig klar og har lyst

Nicklas Helenius vil bestemt ikke afvise, at han forlader Silkeborg IF denne sommer efter en stærk sæson i fjor. Dog har han ikke hørt fra sin agent endnu.

2 min læsning
Nicklas Helenius
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF og Nicklas Helenius havde som bekendt en fremragende sæson i fjor, der bød på både bronzemedaljer og topscorertitel til klub og spiller.

17 sæsonscoringer var nemlig nok til at sikre Nicklas Helenius titlen som topscorer i Superligaen, hvilket har givet den målfarlige angriber mod på nok et udlandseventyr. Et udlandsskifte, der meget gerne må ske allerede denne sommer. Det fortæller Silkeborg-angriberen til campo.dk:

– Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg drømmer om at få et sidste udlandsophold. Der er ingen tvivl om, at det føler jeg mig klar til og har lyst til, siger Nicklas Helenius til campo.dk.

Her peger han også på, at skiftet fra AGF til netop Silkeborg IF tilbage i vinteren 2021 har været det helt rigtige i forhold til hans udvikling, hvor han som 31-årig nu er blevet topscorer i Superligaen for første gang i sin fodboldkarriere.

– Det var det absolut rigtige at komme til Silkeborg i den periode. Silkeborg ved godt, at da jeg kom til klubben, at jeg havde en drøm om at komme ud en sidste gang, hvis jeg præsterede godt. Det har jeg gjort, og det har klubben været med til, at jeg også har præsteret godt.

– Hvis der kommer en god mulighed, så håber jeg, at vi kan finde en god løsning, lyder det fra Nicklas Helenius, der tidligere i sin karriere har været forbi udlandet med sine ophold i Premier League-klubben Aston Villa og SC Paderborn i den tyske 2. Bundesliga.

Du kan se videointerviewet med Nicklas Helenius øverst i artiklen.

Bliv klogere på Lukas Klitten: Hvem er Silkeborg IF’s nyeste erhvervelse?

Nicklas Helenius har også en lang række danske superligaklubber på sit CV, da han har spillet i AaB, OB, AGF og altså Silkeborg IF, der sparker sin superligasæson anno 2022/23 i gang søndag den 17. juli, når man skal en tur forbi oprykkerne fra Lyngby Boldklub.

Med eller uden sidste sæsons superligatopscorer på holdkortet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer