4 min læsningHvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Får Champions League betydning på denne kupon?

BIG 9 har ramt det danske marked og puljespillet på fodbold giver mulighed for større præmier. I denne uge er der jackpot på to millioner.

4 min læsning
Manchester City Guardiola Julian Alvarez.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Weekendens BIG 9-spil åbner op for et af de nemmere valg af dit Wildcard, mens der i hvert fald er to kampe, hvor der kan være overraskelser på vej, og som vi har taget et nærmere kig på.

Kristian Korotayev og Allan Hvid kigger hver uge BIG 9-kuponen igennem, og i videoen i denne artikel får du samtlige analyser og input til kuponen.

Herunder kan du se de enkelte forslag.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

Kamp 1: Aston Villa mod Manchester City (HVID)

Kampstart lørdag klokken 18:00

Manchester City behøver ingen nærmere præsentation, da de engelske mestre både begejstrer, vinder og storspiller for tiden. Erling Haaland er i topform, men der venter Champions League i næste uge, hvor de skal møde Sevilla.

Aston Villa ligger til nedrykning i Premier League lige nu og har tabt de seneste tre kampe. I maj drillede de dog Manchester City og tabte kun 3-2 i den sidste kamp i Premier League, hvor City skulle vinde, og Villa og Gerrard har virkelig brug for en sejr. Måske de kan drille Pep og Haaland igen?

Anbefaling: X2 og over 2,5 mål
Alternativ: Mange vil nok køre City som et sikkert 2-tal. Derfor kan du, hvis Aston Villa formår at drille Manchester City, få en lille edge mod resten af spillerne. Det er jo et puljespil.

Kamp 2: Tottenham – Fulham FC (KOROTAYEV)

Kampstart lørdag kl. 16:00

Det er et London Derby, og det kan blive en livlig kamp. Men Conte har fået styr på sit Tottenham-hold, der er startet forrygende i Premier League i denne sæson. Over 90 minutter tror Kristian på, at Tottenham er for stærke på hjemmebane.

Anbefaling: 1-tallet og over/under 2,5 mål
Alternativ: Du kan overveje at gardere med X’et, da det som sagt er et lokalopgør, og eftersom Fulham har fået en god start på sæsonen, hvor også angriber Aleksandar Mitrovic har scoret fem mål i fem kampe.

Kamp 8: Real Sociedad – Atlético Madrid (KOROTAYEV)

Kampstart lørdag kl. 18:30

Real Sociedad har tradition for at skabe store overraskelser på hjemmebane. Kristian tror mest på Atletico Madrid i denne runde men vælger at gardere på antallet af mål, så han “kun” skal ramme Atletico som vinder. Atletico fik senest en sejr på 1-0 på udebane mod Valencia, og Simeones trup er god til at skaffe resultater.

Anbefaling: 2-tallet og over/under 2,5 mål
Alternativ: X2

Kamp 9: Sevilla – FC Barcelona (HVID)

Kampstart lørdag kl. 21:00

Dette er den sene kamp i LaLiga lørdag aften på BIG 9-kuponen. Sevilla tabte kun én kamp på hjemmebane i hele sidste sæson, og selvom de har fået en dårlig start på denne sæson, så er de meget svære at vinde over. FC Barcelona har mest at tabe her, og derfor går Allan med 1x garderingen og satser på en lille overraskelse.

Anbefaling: 1X over 2,5 mål

Ugens Wildcard

Ugens Wildcard skal placeres på én kamp, og her er Allan og Kristian helt enige om, at kamp 5 mellem AC Milan og Inter kan gå begge veje. Der er helt enighed om at benytte Wildcardet på denne kamp. Husk – du skal bruge et wildcard på hver kupon.

Ugens BIG 9-kupon

I programmet, der publiceres hver torsdag, spiller Allan og Kristian altid 64 rækker til en værdi af 0,50 kr. pr. række. Det giver altså en pris på kuponen til 32 kroner. Her kan du se, hvordan de to kuponer ser ud.

Som du kan se, bruger både Allan og Kristian Wildcardet i kamp 5.

Kristian satser på to sikre X’er i kamp 3 og kamp 4, mens Allans sikre er X i kamp 6 og 1-tal i kamp 7.

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoret artikel

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer