1 min læsningKent Nielsen om Helenius-transfer: Ingen har villet betale markedsprisen

Nicklas Helenius har ikke lagt skjul på sit ønske om et skifte til udlandet, men sidste sæsons topscorer er stadig at finde I Silkeborg efter det danske transfervindue lukkede.

1 min læsning
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

– Der skal være en køber i den anden ende.

Sådan sagde Kent Nielsen om Nicklas Helenius og det udlandsskifte, der ikke blev til noget for sidste sæsons Superliga-topscorer.

Silkeborg-chefen ved ellers godt, at spillere kan have ambitioner, der rækker længere end den danske Superliga, og det forholder Nielsen sig relativt pragmatisk til:

– Langt de fleste spillere – og vi kan godt forstå dem – har en drøm om at komme ud på nogle større adresser og få en bedre økonomi end her, og det, der så er vigtigst, er, at de bliver ved med at præstere så længe, de er her, siger Kent Nielsen og fortsætter:

– At Nicklas har haft den drøm og det håb, der må vi jo bare sige, at det har ikke kunne lade sig gøre. Der er som regel tre parter i sådan nogle ting, og der skal også være en køberklub, der er parat til at betale det som markedsprisen er for sådan en som Nicklas, og det har der ikke været.

Nicklas Helenius efter misset skifte: Jeg er skuffet men ser fremad

Du kan se det fulde interview med Kent Nielsen i toppen af artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer