2 min læsningConte afblæser snak om titelkandidatur: Vi er stadig et par vinduer væk

Ifølge Antonio Conte skal Tottenham minimum bruge to transfervinduer mere for at gøre kompetent til et titelkandidatur.

2 min læsning
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Der kan ikke være tale om mesterskabskandidatur i Tottenham Hotspur.

I hvert fald ikke hvis man spørger klubbens manager, Antonio Conte, på trods af dyre indkøb i det snart overstået transfervindue.

Ifølge italieneren skal Spurs nemlig som minimum bruge to vinduer yderligere, før der en mulighed for at kæmpe med om det engelske mesterskab kan komme på tale. Det skriver The Guardian.

Medie: Belgisk landsholdsspiller på blokken i Tottenham

– Sammenligner man med sidste sæson, er vi mere komplette, men hvis vi skal nå de andre hold på øverste niveau, skal vi have tid, tålmodighed og transfervinduer – minimum to – for at nå samme niveau, siger Tottenham-manageren ifølge The Guardian.

Tottenham har ellers styrket truppen voldsomt i de nuværende vindue, hvor dyre signings som Richarlison og Yves Bissouma er hentet til. Og Conte understreger da også, at det ikke er et must, at flere spillere hentes ind.

– Jeg har snakket med klubben og givet dem min holdning (red. angående flere signings), men det er okay, om vi gør noget eller ej, fortæller Conte, som i forvejen har en Premier League-titel på CV’et.

Highlights: Kane blev matchvinder i Tottenhams sejr over Nottingham Forest

I skrivende stund ligger Conte og co. godt til på Premier Leagues tredjeplads kun to point efter rivalerne fra Arsenal, som er at finde øverst i tabellen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer