1 min læsningMedie: Belgisk landsholdsspiller på blokken i Tottenham

Ifølge The Telegraph skulle Yannick Carrasco være i transferkikkerten hos Tottenham Hotspur.

1 min læsning
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Antonio Conte har fået omtrent alt, han har peget på i transfervinduet.

I hvert fald har Tottenham Hotspur været ekstremt aktive i sommerens transfervindue, som allerede har budt på syv nye ansigter i Nordlondon.

Og nu er Spurs på jagt efter det ottende i Atletico Madrid, hvor den belgiske landsholdsspiller, Yannick Carrasco, skulle have vækket interesse hos Conte.

Bekræftet: Spurs belønner loyal venstreback med ny kontrakt

Ifølge The Telegraph skulle de to klubber allerede være i dialog om en mulig aftale, som sender belgieren, der både kan figurere som wingback og kant, fra den spanske til den engelske hovedstad.

Rygterne melder endnu ikke om noget muligt beløb, men det engelske medie mener at vide, at Diego Simeone og co. kunne være villige til at lade belgieren gå, grundet pres i forhold til lønloftet i LaLiga.

Spurs har som sagt allerede været ude med den store pung denne sommer, hvor store navne som Richarlison og Ivan Perisic allerede er sluttet sig til Contes tropper.

Highlights: Kane blev matchvinder i Tottenhams sejr over Nottingham Forest

Tottenham håber på at kunne spille sig nærmere et titelkandidatur i 2022/23-sæsonen og ligger i skrivende stund på ligaens tredjeplads, hvilket allerede er en forbedring af sidste sæsons fjerdeplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer