2 min læsningCapellas debuterer mod Brøndby: Jeg havde en god tid der

FC Midtjylland offentliggjorde i sidste uge Albert Capellas som ny cheftræner i klubben, og spanieren kender en del til dansk fodbold, både fra sin tid som U21-landstræner, men også fra sin tid som assistenttræner i Brøndby – klubben han mandag får sin cheftræner-debut mod.

2 min læsning
Albert Capellas debuterer mod Brøndby
Foto: Mathias Blohm/ campo.dk

Peter Bosz, Thomas Frank, Jordi Cruyff, Fred Rutten, Albert Ferrer, John van den Brom og Shota Arveladze.

Spanske Albert Capellas er langt fra ny i trænerfaget, og igennem de seneste 12 år har han som assistent lært fra store trænerpersonligheder.

Nu er det dog for første gang blevet hans egen tur til at stå i spidsen for en fodboldklub, og skæbnen vil, at den nye cheftræner i FC Midtjylland får sin debut mod Brøndby – klubben som han selv var i fra 2014 til 2016.

– Vi vil forsøge at vinde kampen, og jeg er sikker på, at Brøndby vil forsøge det samme. Jeg kender selvfølgelig en masse mennesker i Brøndby, jeg havde en god tid der, og det bliver specielt for mig, forklarer Capellas til campo.dk.

– I sidste ende handler fodbold om den næste kamp. I dette tilfælde gælder det Brøndby. Lad os gå til den kamp og gøre vores bedste for at få de tre point, lyder det videre fra den 54-årige spanier.

FCM hentede Capellas gratis i FC Barcelona

Albert Capellas fungerede som assistenttræner for Thomas Frank i Brøndby i 66 kampe i perioden fra sommeren 2014 til december 2015.

Efterfølgende fik han en rolle som U17-træner i samme klub, inden turen gik videre til israelsk, tysk og kinesisk fodbold.

At det lige netop er Brøndby, der mandag aften står på den modsatte side af midterlinjen i debuten, får ikke Capellas til at ændre sin tilgang.

– Jeg har ikke bestemt kalenderen, og jeg går altid til den næste kamp på samme måde. Jeg vil hjælpe spillerne med at komme ud på banen med den bedst mulige organisation, lyder det fra spanieren.

Albert Capellas er komme til FC Midtjylland fra en rolle som akademi manager i FC Barcelona. I den spanske storklub havde han også forskellige roller fra 1999 til 2010, hvor han blandt andet arbejdede med Lionel Messi og Andres Iniesta.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer