1 min læsningFCM hentede Capellas gratis i FC Barcelona

FC Midtjylland fik lov til at hente Albert Capellas i FC Barcelona uden omkostninger. Det fortalte Claus Steinlein ved onsdagens præsentation af den nye cheftræner.

1 min læsning
FC Midtjylland betalte ikke FC Barcelona for at hente Albert Capellas
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix.

0 kroner

Det var prisen for FC Midtjylland, da de hentede den nye cheftræner Albert Capellas i storklubben FC Barcelona.

Den nu forhenværende akademichef i FC Barcelona gjorde selv en indsats for, at skiftet skulle gå igennem på den måde, forklarer administrerende direktør i FC Midtjylland, Claus Steinlein.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Albert er selv kommet fri i Barcelona. Efter så mange års tro arbejde i Barcelona har han snakket med klubben dernede, og så har de givet ham muligheden for det, siger Steinlein og fortsætter:

– Det var et kæmpe plus, at det kunne ske hurtigt. Men også, at det var gratis. Det kan vi jo godt lide som midtjyder. Så på alle måder, var det en god løsning.

Capellas om FCM: Det er en fantastisk mulighed

Albert Capellas, der har været dansk U21-landsholdstræner, var som nævnt akademichef i FC Barcelona fra sommeren 2021 til nu. Men før det har den 54-årige træner været tilknyttet storklubben fra 1999 til 2010.

Derudover har han været assistenttræner i klubber som Dortmund, Maccabi Tel Aviv, Vitesse Arnhem og Brøndby IF.

Første kamp for Capellas bliver netop mødet med sin tidligere arbejdsgiver Brøndby IF. Det sker på mandag klokken 19.00, hvor FC Midtjylland besøger Brøndby Stadion. Opgøret kan ses på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer