3 min læsningVIDEO: Ny AGF-angriber drømmer om Champions League og mange mål

AGF's nye angriber har brugt hele sin ungdom hos AZ Alkmaar. Her kan du lære manden med det farlige venstreben at kende.

3 min læsning
Foto: agf.dk

AGF præsenterede for seks dage siden en ny angriber. Navnet er Jelle Duin, og hvis du skal have styr på udtalen af Duin, kan du høre den nye AGF’er præsentere sig selv i indslaget ovenfor.

Hollænderen er kommet til AGF på en lejeaftale med købsoption og har allerede fået sin debut med et kvarters spilletid i weekendens sejr over FC Midtjylland.

Den 23-årige angriber har nu brugt en lille uge i Aarhus, og mødet med traditionsklubben har indtil videre været en god oplevelse.

– Jeg kan godt lide det her. Der er rigtig gode faciliteter, holdet er rart, og jeg synes, det er en stor klub i Danmark. Så jeg er rigtig glad for at være her, siger Jelle Duin til campo.dk.

– Mit mål er at spille Champions League en dag. Jeg er 23 år gammel nu, og har haft en masse skader i de seneste tre år. Hvis jeg tæller, har jeg nok været ude i sammenlagt halvandet år. Så jeg har misset en del kampe, men jeg føler mig virkelig fit nu og er klar til at spille igen, lyder det fra hollænderen.

I en alder af 11 år skiftede Jelle Duin sin barndomsklub Haarlem ud med AZ Alkmaar. Hos Alkmaars ungdomsafdeling har han slået sine folder i teenageårene, inden han i starten af sine tyvere har været på flere lejeophold i den næstbedste hollandske række hos FC Volendam og MVV Maastricht.

Hvis jeg spiller, så kommer chancerne, men jeg kan ikke sige, hvornår målene kommer.

Jelle Duin

Sidste sommer bød på det hidtil største skridt op af karrierestigen, da Duin rykkede fra Alkmaars U21-hold og op i førsteholdstruppen. Her satte en cocktail af skader og stor konkurrence dog en stopper for gennembruddet.

Nu er han landet i AGF, hvor de forreste pladser allerede tæller Patrick Mortensen, Sigurd Haugen, David Kurminowski og Frederik Ihler, men det er ikke noget, som det nyeste skud på stammen er bekymret over.

AGF-anfører: Det var bare én ud af mange

– Jeg synes, det er godt med konkurrence. I sidste ende skal vi vinde kampe, og de bedste spillere skal spille. Så er det op til træneren, hvem der kommer til at spille. Men det er altid godt med konkurrence, så holder man hinanden på tæerne, siger Duin og fortsætter:

– Først skal jeg spille, og så håber jeg, at målene følger med. Men først skal vi have nogle sejre. Vi skal fortsætte succesen og se fremad. Hvis jeg spiller, så kommer chancerne, men jeg kan ikke sige, hvornår målene kommer, slutter angriberen.

Du kan se hele indslaget i toppen af artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer