2 min læsningMedie: FC Midtjylland havde en føler ude efter Ståle Solbakken

FC Midtjylland kunne onsdag præsentere klubbens nye cheftræner, Albert Capellas, men tidligere i processen forhørte man sig også om Ståle Solbakken.

2 min læsning
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det blev den nu forhenværende akademichef i FC Barcelona, Albert Capellas, der fremover skal stå i spidsen i FC Midtjylland.

Den spanske cheftræner var dog langt fra det eneste navn i puljen, og tidligere i processen var den tidligere F.C. København-træner, Ståle Solbakken, oppe at vende. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge mediets oplysninger, skulle FC Midtjylland have sendt en ‘forsigtig føler’ ud til Ståle Solbakken.

Det var dog ikke FCM-bosserne såsom direktør Claus Steinlein eller sportschef Svend Graversen, der selv forhørte sig hos den tidligere FCK-træner. Det var i stedet andre i organisationen, der lige ville sondere terrænet.

Ekstra Bladet skriver videre, at FC Midtjyllands tilnærmelser resulterede i en blank afvisning fra den norske landstræner.

Capellas om FCM: Det er en fantastisk mulighed

Svend Graversen gav på onsdagens pressemøde udtryk for, at man nok ikke tænker for meget over den angivelige afvisning fra Ståle Solbakken i FC Midtjylland. I hvert fald virker sportschefen ganske tilfreds med at have fået Albert Capellas ind.

– I Albert Capellas får vi en moden leder, som både har et internationalt perspektiv samt et indgående kendskab til Superligaen og dansk fodbold. Han har årtiers erfaring fra fodboldverden i flere internationale topligaer.

Albert Capellas første opgave som cheftræner i FC Midtjylland bliver mod en af sine tidligere arbejdsgivere i form af Brøndby IF, hvor han før har været assistenttræner.

Den kamp bliver spillet på Brøndby Stadion mandag den 29. august klokken 19.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer