2 min læsningCapellas om FCM: Det er en fantastisk mulighed

For den nye FC Midtjylland-cheftræner, Albert Capellas, er der tale om et helt perfekt match mellem ham og klubben.

2 min læsning
Albert Capellas mener, han og FC Midtjylland er et perfekt match
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

FC Midtjylland og Albert Capellas passer som hånd i handske. I hvert fald hvis man spørger sidstnævnte.

Det fortalte han i forbindelse med sin præsentation som klubbens nye cheftræner i Herning onsdag.

Ifølge den 54-årige spanier tænker han og klubbens ens, når det kommer til fodbolden.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Det er en fantastisk mulighed. Jeg synes, FC Midtjylland er en klub, der passer perfekt til den måde, jeg tænker fodbold. Jeg tror på, at vi kan sammensætte noget godt sammen. Klubben har store ambitioner for fremtiden, og jeg tror på, at jeg har værdierne og evnerne til at hjælpe klubben med at nå dertil, siger Albert Capellas og fortsætter:

– I løbet af min karriere har jeg mødt mange trænere og arbejdet med forskellige fodboldstile. Jeg er opsat på at skabe noget, der passer til værdierne i FCM, så vi skaber en identitet, som alle føler sig selvsikre på. Ikke kun spillerne, trænerne og bestyrelsesmedlemmerne, men især også fansene. I sidste ende spiller vi for dem.

FCM-chef om Capellas: Vi er stolte

Capellas kommer til FC Midtjylland fra en stilling som akademichef i FC Barcelona og har en fortid som dansk U21-landsholdstræner. Derudover har han været assistenttræner i Brøndby IF, som han står overfor i første kamp som cheftræner i FC Midtjylland.

Derudover den spanske træner været assistenttræner i klubber som tyske Dortmund, hollandske Vitesse Arnhem og israelske Maccabi Tel Aviv.

FC Midtjylland ligger på en skuffende ottendeplads i Superligaen, og skal som nævnt i næste runde på en svær opgave ude mod Brøndby IF. Den kamp kan du se på 3+ og Viaplay klokken 19.00 på mandag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer