1 min læsningFCM-chef om Capellas: Vi er stolte

FC Midtjylland er stolte af at kunne tiltrække et navn som Albert Capellas, forklarer klubbens sportschef, Svend Graversen.

1 min læsning
Svend Graversen er stolt af, at FC Midtjylland har kunnet ansætte Albert Capellas
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Albert Capellas er onsdag blevet præsenteret som ny cheftræner i FC Midtjylland, hvor han tiltræder på en tre-årig kontrakt.

Det er man stolte af i klubben, forklarer sportschef Svend Graversen.

Det er især erfaringen, som den 54-årige catalaner kommer til Midtjylland med, som sportschefen fremhæver.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– I Albert Capellas får vi en moden leder, som både har et internationalt perspektiv samt et indgående kendskab til Superligaen og dansk fodbold. Han har årtiers erfaring fra fodboldverden i flere internationale topligaer, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Vi er stolte over at kunne tiltrække et navn med den erfaring, og vi tror på, at Albert Capellas kan være med til at videreudvikle os som klub. Vi har ledt efter en træner udefra, som kan komme ind med nye friske øjne. Han opfylder de parametre, vi har søgt, han hviler i sig selv og er afklaret med, hvad han står for, og så passer han ind i vores miljø og værdisæt.

Første kamp, hvor Capellas står i front for FC Midtjylland, er den svære udekamp mod Brøndby IF på mandag. Opgøret fløjtes i gang klokken 19.00, og du kan se det på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer