3F Superligaen

FC Midtjylland efter banekritik: Det havde jeg ikke forestillet mig

Kampen mellem FC Midtjylland og AGF har været til debat på grund af et nylagt græstæppe på MCH Arena. Nu lægger klubben sig fladt ned og beklager forholdene.

FC Midtjylland AGF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Jeg vil gerne have, at I citerer mig for, at banen i dag var til fare for mine spillere!

Så klar var meldingen fra AGF-træner Uwe Rösler efter holdets 0-2 sejr på udebane mod vicemestrene fra FC Midtjylland.

Kritikken falder, fordi midtjyderne forud for lørdagens superligakamp har fået lagt et nyt græstæppe på stadion, da MCH Arena har været udlånt til VM i ridesport.

Noget, der undervejs i kampen blev tydeligt for enhver tilskuer, da spillerne i flere sekvenser ikke kunne finde fast fodfæste.

Umiddelbart efter kampen beklagede Preben Rokkjær, som er Marketing og Support Director i FC Midtjylland, baneforholdene på MCH Arena til den skrevne presse i mixed zone.

Sisto øjner exit fra FC Midtjylland: Jeg har 100 procent åbnet op for visse ting

– Jeg har lige været ude og kigge på den. Der er ingen tvivl om, at vi havde håbet, at den havde set bedre ud. Den har ligget der i halvandet døgn. Den har ikke rigtig nået at tage fat. Det har ikke været muligt at få tid til at få syet hybridbanen ind, lød det fra Preben Rokkjær.

– Føler du, at man set i bagklogskabens klare lys burde have spillet en kamp mere i Randers?

– Jeg havde ikke forestillet mig det her, så det er svært at sige. Jeg kan ikke lige se, om der har været noget spilafgørende, men der var et hjørnespark, hvor man falder (refererer til AGF-spilleren Mads Emil Madsen, red.).

– Jeg har ikke lyst til at hænge nogen ud, fordi alle har kæmpet for at få den her bane klar på rekordtid. Vi havde selvfølgelig regnet med, at vi havde en bane, som der kunne spilles fodbold på.

– Jeg er sikker på, at alle har gjort, hvad de kunne. Der har ikke været nogen, der har forventet, at det her kunne ske.

I mixed zone efter kampen kritiserede en række af kampens aktører – heriblandt Pione Sisto, Mikael Anderson og FCM-træner Henrik Jensen – ligeledes lørdagens baneforhold på MCH Arena.

FC Midtjylland spillede sin hjemmekamp den 9. august mod S.L. Benfica i kvalifikationen til Champions League på Cepheus Park i Randers af samme grund.

Her udøvede fans fra klubben hærværk på Randers Stadion, som FC Midtjylland efterfølgende har taget klar afstand fra.

Noget, du kan læse mere om herunder.

FCM-fans udøvede hærværk på lånt stadion i Randers: Unødvendigt og dumt

Mens FC Midtjylland med dagens nederlag forbliver på ottendepladsen i Superligaen, øjner AGF nu den absolutte top af rækken.

Her ligger aarhusianerne nemlig foreløbigt på en delt førsteplads med FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P