2 min læsningFC Midtjylland-stjerne bekræfter: Klar mod AGF

En af FC Midtjyllands allerstørste profiler melder sig fit og klar til lørdagsbraget mod AGF, selvom han senest måtte udgå med en hovedskade.

2 min læsning
Erik Sviatchenko
Erik Sviatchenko måtte udgå senest mod AC Horsens, men melder sig nu klar til kampen mod AGF. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Erik Sviatchenko slap med skrækken i Horsens.

I hvert fald er FC Midtjylland-kaptajnen fit og klar til at spille fra start, når man lørdag får besøg af AGF hjemme på MCH Arena i Superligaen.

Det afslører han i et interview med campo.dk, som du kan se i video-playeren øverst i artiklen.

Erik Sviatchenko måtte ellers lade sig udskifte i den senest kamp mod AC Horsens, hvor et voldsomt sammenstød med Samson Iyede tvang ham af banen efter blot 17 minutter.

– Jeg var heldig og slippe med en bule, og jeg er lidt blå omkring øjet.

– Men der har ikke været nogle efterbivirkninger i forhold til hjernerystelser og sådan noget, så jeg er klar, fortæller Sviatchenko blandt andet.

FC Midtjyllands midlertidige cheftræner, Henrik Jensen, er også glad for at have sin kaptajn til rådighed, men om han har tænkt sig at give sin anfører en plads i startelleveren, kan du blive klogere på i TV-interviewet.

Erik Sviatchenko åbner op om Ukraine: Jeg beder hver aften og hver morgen – det er et godt sted at gå hen

30-årige Erik Sviatchenko har døjet med skader siden slutningen af sidste sæson, men er lige så stille blevet en del af midtjydernes startopstilling i denne.

I skrivende stund er det således blevet til i alt syv optrædener i Superligaen og i kvalifikationskampene til Champions League, hvor man samlet røg ud til portugisiske S.L. Benfica, hvorfor der i stedet venter et efterår med Europa League.

I første omgang gælder det dog FC Midtjyllands superligabrag mod AGF, som begynder lørdag den 20. august klokken 16:00 og som kan følges direkte på 6’eren og discovery+.

Interview og video: Allan Hvid og Emil Andersen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer