Highlights: FCM formøbler 3-0-føring igen i vildt Horsens-comeback

FC Midtjylland og Horsens har på hver sin måde overrasket i sæsonstarten. Fredag står slaget mellem oprykkerne og sølvvinderne.

Superligakampen AC Horsens-FC Midtjylland i Horsens fredag den 12. august 2022

Man plejer at sige, at 2-0 er den farligste føring, men for FC Midtjylland kan det meget vel være 3-0. To weekender i træk er det nu lykkes midtjyderne at veksle en 3-0-føring mod en superligaoprykker til 3-3. Denne gang var det mod AC Horsens på Casa Arena.

FC Midtjylland kom flot fra start og med to Gustav Isaksen-scoringer og en enkelt fra Pione Sisto så det i pausen ud til, at gæsterne med 3-0 var på vej mod en komfortabel sejr.

Kort efter pausen blev FC Midtjyllands minder fra sidste weekends 3-3 mod Lyngby dog vækket, da Lubambo Musonda efter tumult i feltet fik bragt lidt håb tilbage i Horsens-mandskabet med scoring til 1-3.

Knap 15 minutter senere bidrog Henrik Dalsgaard ikke positivt til Midtjyllands chancer for sejr. FCM-backen savede Musonda midtover og blev med rette sendt tidligt i bad. Slemt blev værre kort før tid, efter Juninho tog hånden i brug i eget felt.

Ovenpå en VAR-gennemgang stak Jakob Kehlet andet gule kort til FCM’eren og gav hjemmeholdet straffespark. Aron Sigurdarson eksekverede sikkert og reducerede til 2-3.

To minutter inde i de seks minutters tillægstid skete det, som ikke måtte ske for midtjyderne. Magnus Jensen kom højest på et indlæg og headede udligningen ind, og selvom hjemmeholdet pressede på for sejrsmålet holdt FC Midtjylland ud og tog ét point med hjem til Herning.

AC Horsens 0-1 FC Midtjylland (Gustav Isaksen, 8′)

AC Horsens 0-2 FC Midtjylland (Pione Sisto, 22′)

AC Horsens 0-3 FC Midtjylland (Gustav Isaksen, 41′)

AC Horsens 1-3 FC Midtjylland (Lubambo Musonda, 58′)

AC Horsens 1-3 FC Midtjylland (Henrik Dalsgaard rødt kort, 70′)

AC Horsens 2-3 FC Midtjylland (Aron Sigurdarson, 88′)

AC Horsens 3-3 FC Midtjylland (Magnus Jensen, 90+2′)