1 min læsningMedie: Manchester United overvejer at hente forstærkning hos Premier League-konkurrent

Erik ten Hag leder efter mulige forstærkninger til Manchester United, og ifølge The Athletic, har den hollandske manager rettet blikket mod Premier League-konkurrent, Chelsea.

1 min læsning
Manchester United.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der skal ske noget i Manchester United.

Det står klart, efter Erik ten Hags blotte tilstedeværelse og hidtige signinger ikke har resulteret i andet end to skuffende nederlag mod Brighton og Brentford.

Derudover er der også hele sagaen med Cristiano Ronaldo, der efterhånden i høj grad er uønsket hos mange af klubbens fans, og som gennem hele sommeren har været rygtet væk fra klubben.

Nu skriver det troværdige medie The Athletic så, at Manchester United har rettet øjnene mod Chelsea i jagten på at forstærke sig i offensiven.

Der skulle her være tale om amerikanske Christian Pulisic.

Mediet erfarer, at det i første omgang skulle dreje sig om en lejeaftale.

Trods rygte: Musk køber ikke Manchester United

Den 23-årige angriber er angiveligt frustreret over manglende spilletid under Thomas Tuchel, og han jagter derfor spilleminutter forud for VM i Qatar, der løber af stablen til november.

Newcastle, Juventus og Atletico Madrid er angiveligt også med i kampen om Chelsea-angriberen, men ifølge The Athletic, foretrækker han selv et skifte til Manchester United.

Christian Pulisic er den dyreste fodboldspiller fra det nordamerikanske kontinent nogensinde, da Chelsea hentede ham til klubben for 512 millioner kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer