1 min læsningTrods rygte: Musk køber ikke Manchester United

Trods Tesla-milliardærens kontante udmelding på Twitter natten til onsdag, meddeler Musk nu, at han ikke køber Manchester United.

1 min læsning
Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix

– I øvrigt køber jeg Manchester United. Velbekomme!

Sådan lød et tweet formuleret af den amerikanske Tesla-milliardær, Elon Musk, natten til onsdag. Men her morgenen derpå bekræfter Musk selv på selvsamme medie, at tweetet var skrevet som en joke.

Det oprindelige tweet faldt i en tråd af amerikaneren selv, som i første omgang handlede om amerikansk politik. Senere i tråden skrev Musk så uden at lægge fingre i mellem, at han havde planer om at købe Manchester United.

Tweetet vakte naturligvis opsigt i både Twitters fan-miljø og diverse medier, som alle ville vide, hvorvidt det var formuleret i sjov, eller om der rent faktisk var udsigt til et ejerskifte i Manchester United.

Du kan læse hele tråden her.

Tidligt onsdag morgen gav Musk i samme tråd svaret, da han svarede en nysgerrig Twitter-bruger, som ville vide, om han mente det.

– Nej, det er en langvarig joke på Twitter. Jeg køber ikke nogen sportsklubber, svarer Musk.

Medie: United på midtbanejagt i Real Madrid

Det nuværende ejerskab af Manchester United, den amerikanske Glazer-familie, har ellers været underlagt massiv kritik i mange år, og mange United-fans har længe hungret efter at få væltet familien af pinden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer