2 min læsningHIGHLIGHTS: Kæmpe United-kollaps i Brentford-storsejr

Manchester United faldt fuldstændig sammen lørdag aften, da Brentford sendte Eriksen og co. hjem med en ordentlig lussing.

2 min læsning
Soccer Football - Premier League - Brentford v Manchester United - Brentford Community Stadium, London, Britain - August 13, 2022 Manchester United's Harry Maguire looks dejected after Brentford's Bryan Mbeumo scores their fourth goal REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Christian Eriksen vendte lørdag aften tilbage til Brentford, men det blev langt fra det gensyn, han formentlig havde håbet på.

Således blev det den danske stjernes tidligere arbejdsgiver, der gik fra banen med en sejr på hele 4-0.

Storsejren til Thomas Frank, Christian Nørgaard, Mathias Jensen og de øvrige danskere i klubben kom efter et uhørt kollaps af Manchester United i kampens første 35 minutter.

Allerede efter ti minutter gik det galt for Manchester United. Et Cristiano Ronaldo-boldtab førte til at Josh Dasilva modtog bolden på kanten af feltet. Herfra sendte han en relativt ufarlig afslutning af sted, som gik i mål efter et kæmpe drop af David De Gea.

Brentford slap dog ikke for gassen efter føringsmålet, hvor de fortsatte med at være det bedste hold på banen.

Manchester United havde derimod for mange boldtab til at komme med i kampen.

Et af disse boldtab endte med at koste for United efter 18 minutter. En dårlig aflevering fra David De Gea til Christian Eriksen førte til at danskeren mistede bolden inde i feltet. Mathias Jensen erobrede og sparkede den hurtigt ind bag De Gea. 2-0.

Efter en halv times spil gik det galt igen for Erik ten Hags tropper. En dødbold efter 30 minutter blev headet tilbage i feltet til nyindkøbte Ben Mee, der fra tæt hold kunne heade bolden ind til 3-0.

Fem minutter senere blev katastrofen så total. Her mistede de bolden med for mange folk fremme. Efter to hurtige afleveringer lykkedes det Brentford at få sendt Bryan Mbeumo i dybden, og alene imod David De Gea sparkede han bolden sikkert i mål til 4-0.

Brentford 1-0 Manchester United (Josh Dasilva, 10′)

Brentford 2-0 Manchester United (Josh Dasilva, 18′)

Brentford 3-0 Manchester United (Ben Mee, 30′)

Brentford 4-0 Manchester United (Bryan Mbeumo, 38′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer