2 min læsningEndnu en stor fanprotest i AaB: Det er fucking ikke godt nok!

Resultaterne har ikke været med AaB i den seneste tid, og nu har klubbens fans nok engang sendt et klart budskab til spillere, trænere og ledelse.

2 min læsning
AaB
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der er i den grad krisestemning i AaB, efter klubben ikke har vundet 12 betydningsfulde kampe i streg.

Det fik en stor gruppe af klubbens fans til at vise deres utilfredshed med tingenes tilstand under lørdagens træningspas i Aalborg.

Det skriver Nordjyske.

Lars Friis erkender: Ja der er krise i AaB

Således blev lørdagstræningen på Hornevej, hvor spillere og trænere forberedte sig til søndagens hjemmekamp mod Superligaens øjeblikkelige førerhold FC Nordsjælland, afbrudt af et par hundrede fans, hvoraf mange kom fra fanfraktionen Aalborg Ultras.

De havde blandt andet medbragt bannere, hvor budskabet ikke var til at tage fejl af:

– Vi kæmper for klubben og byen. Det skal I også. Det er fucking ikke godt nok, stod der blandt andet.

Ifølge lokalmediet kvitterede AaB-spillerne og lederne flere gange for budskabet ved i samlet flok at gå klappende forbi de mange fremmødte fans og deres bannere, mens AaB-cheftræner Lars Friis også havde følgende kommentar til aktionen:

– De viser, hvad de står for, og de har samme standpunkt som os. Ingen af os er tilfredse, indleder Friis og fortsætter:

– Men jeg har også sagt til spillerne, at fansene først og fremmest er her for at støtte os. Det er jo ikke sådan, at de er imod os, når der søndag bliver fløjtet op mod FC Nordsjælland.  Der ved vi, at de er 100 procent bag os, og den opbakning skal vi ride på, siger han.

AaB-keeper efter skuffende sæsonstart: Klubben fortjener mere

Nogle lignende scener udspillede sig så sent som i mandags i Silkeborg, da AaB havde tabt 3-1. Her gik først Lucas Andersen og siden Lars Friis i dialog med klubbens fans, efter de tydeligt viste deres utilfredshed med holdets præstation i den kamp.

Om optøjerne og aktionen får en positiv indvirkning på holdet vil vise sig søndag, når kampen mellem AaB og FC Nordsjælland bliver fløjtet i gang klokken 16:00.

Et opgør, der kan følges direkte på Canal 9 og discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer