1 min læsningSouthampton udlejer angriber til Championsship-klub

Vincent Kompanys Burnley har hentet den unge angriber på en lejeaftale.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Crystal Palace v Southampton - Selhurst Park, London, Britain - December 15, 2021 Southampton's Nathan Tella in action with Crystal Palace's Tyrick Mitchell Action Images via Reuters/Paul Childs EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Burnley har forstærket truppen, efter holdet rykkede ned i den næstbedste engelske række med henblik på en hurtig retur til Premier League.

Den 23-årige angriber Natham Tella bliver således den 11 spiller, der skifter til Burnley, der har den tidligere Manchester City-kaptajn Vincent Kompany som ny træner.

– Efter muligheden opstod for, at jeg kunne kommer her, er det her mit hoved har været siden, siger Nathan Tella til Burnleys hjemmeside.

– At spille fodbold er noget, jeg har villet det sidste år, men jeg spillede ikke så meget som jeg kunne have ønsket mig. Jeg ville ikke have en sæson magen til den sidste, og muligheden var der for at blive udlejet.

– Jeg vil spille fast og vise folk, hvad jeg kan. Jeg talte med min familie og mine venner om det, og de forsikrede mig om, at det var den rigtige beslutning.

Highlights: Sikker sejr for Tottenham mod Southampton

Southampton skal på lørdag forsøge at rejse sig igen oven på 5-1 nedsablingen mod Tottenham, når de skal spille hjemme imod Leeds.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer