1 min læsningPC ærgerlig over glippet transfer

F.C. Københavns sportschef er ærgerlig over, at det ikke lykkedes at bringe angriber til klubben.

1 min læsning
Sportsdirektør Peter Christiansen taler med pressen efter Mohamed Daramy har haft første træningsdag med de øvrige spillere hos F.C. København på træningsanlægget på Frederiksberg, onsdag d. 3. august 2022. Mohamed Daramy er lejet hos AFC Ajax for resten af sæsonen. Dermed vender offensivspilleren tilbage til København efter et enkelt år i Amsterdam.. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix)

F.C. København lykkedes ikke med at bringe angriberen Cyriel Dessers klubben, da nigerianeren valgte at skifte til italienske Cremonese i stedet.

Dessers var ellers på besøg i København med henblik på et skifte til det københavnske, men det blev ikke til noget, da F.C. København ifølge Peter Christiansen ikke kunne hamle om med den italienske klubs økonomi.

– Cyriel Dessers var på mange måder en komplet spiller, men han havde muligheder, som var økonomisk noget mere attraktiv end vores, siger sportsdirektøren til Discovery+.

– Jeg synes, han er en god spiller, men sådan er det i den her verden. Man kan ikke få alt, hvad man drømmer om.

Det er blevet spekuleret i, om københavnerne skal have en ny angriber i dette transfervindue, efter træner Jess Thorup har brugt Pep Biel, der ellers normalt er midtbanespiller, helt på toppen i starten af denne sæson.

Officielt: F.C. København henter stort målmandsnavn

– Vi har i hvert fald set, at nogle af de lette mål som fuldblods angribere scorer, dem lykkedes Pep Biel også lykkes med at få sat ind, så det er en rigtig, rigtig dygtig spiller, der skal til, hvis vi skal have noget ind nu.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer