2 min læsningMedie: Brøndby i kontakt med norsk angriber

De har brug for en ny angriber i Brøndby, det har både cheftræner NIels Frederiksen og sportschef Carsten V. Jensen slået fast. Nu kan klubben have fundet deres kandidat.

2 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

De har gode og bevægelige angribere, men der er brug for noget mere.

Sådan lød meldingen fra Brøndby-sportschef Carsten V. Jensen, da han i søndags blev interviewet forud for kampen mod F.C. København.

Nu kan forrige sæsons mestre have fundet en løsning på sin angriber-kabale, hvis man skal tro mediet bold.dk. Brøndby skulle således have været i kontakt med norske Thomas Lehne Olsens agent.

Lehne Olsen er en 187 centimeter høj fuldblodsangriber, der siden januar har spillet i Shabab Dubai i ørkenstaten af samme navn.

Den 31-årige nordmand har tidligere repræsenteret flere forskellige klubber i hjemlandet, hvor blandt andet HamKam, Strømsgodset, Tromsø og senest Lillestrøm er skrevet på cv’et.

Thomas Lehne Olsen var anfører for det Lillestrøm-mandskab, der i sæsonen 2021 sluttede som nummer fire i den norske Eliteserien. I den sæson bidrog anføreren selv med 26 mål i 29 kampe.

Det kastede blandt andet karrierens første landsholdsudtagelse af sig, ligesom det formentlig har været medvirkende til, at nordmanden nu tjener til dagen og vejen i Dubai.

Hos Brøndby lægger de ikke skjul på, at der er brug for nyt blod til offensiven.

CV indrømmer: Denne type kigger vi efter

– Vi kigger på at få noget tyngde ind i feltet. Vi har i noget tid, også i starten af den her sæson, produceret mange indlæg, der skulle gerne være nogle for enden af de indlæg. Vi har fine angribere, men de er alle sammen lidt mere bevægelig og hurtige typer, og det kunne være rigtig fint at få noget mere tyngde ind i boksen, sagde Carsten ‘CV’ Jensen søndag til 3+.

Brøndby havde tidligere på sommeren svenske Sebastian Andersson fra FC Köln til lægetjek, men den transfer kollapsede i 11. time.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer