Malmö et skridt nærmere europæisk gruppespil

Danskerklubben fra Sverige skulle gøre arbejdet færdigt, da de tog til Luxembourg i returopgøret mod Dudelange.

Malmo's Anders Christiansen, right, greets Diddeleng's Samir Hadji, left, prior to the Europa League soccer match between Diddeleng and Malmo at the Stade Luxembourg in Luxembourg, Thursday, Aug. 11, 2022. (AP Photo/Olivier Matthys)

Malmö går videre i Europa League et underholdende returopgør på udebane imod Dudelange.

Med Lasse Nielsen og Anders Christiansen i startopstillingen, var det Malmö, der kom bedst ud til 2. halvleg. Først var det Mohamed Buya Turay, der kunne bringe svenskerne foran 1-0 efter 50 minutters spil.

Blot to minutter senere var det så den rutinerede, svenske angriber Ola Toivonen, der kunne gøre det til 2-0.

Men på trods af at være nede samlet 5-0 lykkedes det for Dudelange at kæmpe sig tilbage i kampen. Først med en reducerende scoring efter 56 minutter, og fem minutter senere faldt udligningen så.

Da der ikke faldt flere mål i kampen, kan Ander Christiansen og co se frem til et muligt europæisk gruppespil, hvis de går videre fra den næste runde.