Highlights: Katastrofe-start giver Agger første sejr

Oprykkerne fra Hillerød skulle forsøge at skaffe sæsonens første point, men en elendig start kostede.

Hillerøds Rasmus Suhr Petersen til 1-0 under Sydbank Pokal kampen mellem Hillerød Fodbold - OB på Hillerød Stadion onsdag den 8 oktober 2020. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Hillerød har mildest talt fået en skidt start på sæsonen, og det blev ikke bedre for holdet efter et tidligt rødt kort blev vekslet til et nederlag på 2-0 til Daniel Aggers HB Køge.

Efter blot tre minutters spil blev Hillerøds Gregers Lauritzen-Arndal sendt tidligt i bad, og blot fire minutter senere kunne HB Køges Nsungusi Efiong gøre Hillerøds dårlige start til et mareridt, da han kontrollerede et indlæg, hvorefter han prikkede bolden i mål til 1-0.

Fem minutter inde i 2. halvleg, var det så Nemanja Cavnic, der kunne fordoble føringen for Daniel Aggers mandskab.

Hillerød Fodbold 0-1 HB Køge (Nsungusi Efiong, 7′):

Hillerød Fodbold 0-2 HB Køge (Nemanja Cavnic, 50′):