VM 2022

1 min læsningThomas Frank om langskudskasse: Jeg ved ikke, hvad de fodrer dem med her

Thomas Frank er i tvivl om, hvad Leicester-spillerne spiser, siden de ofte scorer langskudsdrøn mod netop Brentford.

1 min læsning
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Thomas Frank og Brentford fik hevet et uafgjort resultat i land, da de var bagud 2-0 mod Leicester på King Power Stadium.

Leicesters Kiernan Dewsbury-Hall leverede noget af en scoring, da han knaldede bolden i nettet fra lang distance. En scoring, der bragte hjemmeholdet foran 2-0 efter få sekunder af anden halvleg.

– Vi ændrede en smule i pausen, men de scorede med det samme. Jeg ved ikke, hvad de fodrer dem med her. Det er fjerde gang. Fair play. Godt gået af dem at score fra den distance. Et flot mål, sagde Thomas Frank til Sky Sports umiddelbart efter kampen.

Men Brentford lagde sig ikke ned og Thomas Frank kan glæde sig over, at han fik hevet et enkelt point med fra Leicester.

– Min gruppe af spillere er vilde. Måden, de fik kæmpet sig tilbage i kampen efter nogle få ændringer med systemet, var noget, vi havde trænet på. Og måden det endte var fantastisk.

Thomas Frank og resten af Brentford-mandskabet møder i næste runde Manchester United, når Christian Eriksen og co. skal en tur til London lørdag den 13. august.

Highlights: Skidt start i United for Eriksen og Ten Hag

Du kan se den vilde scoring øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer