1 min læsningMedie: PL-oprykker byder på tidligere fransk stortalent

Med tolv tilgange har Nottingham Forest forstærket truppen væsentligt denne sommer. Nu forsøger klubben at forstærke midtbanen med et tidligere supertalent.

1 min læsning
Soccer Football - Europa League - Group A - Olympique Lyonnais v Brondby - Groupama Stadium, Lyon, France - September 30, 2021 Olympique Lyonnais' Houssem Aouar celebrates scoring their third goal REUTERS/Denis Balibouse
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Med oprykningen til Premier League for første gang i 23 år, har Nottingham Forest været aldeles aktive på transfermarkedet i bestræbelserne på at etablere sig i Englands bedste række.

Store navne som Jesse Lingard og Dean Henderson er nogle af dem, der denne sæson skal spille sine hjemmekampe på City Ground, men ifølge det franske medie L’Equipe er oprustningen ikke slut endnu.

Nottingham Forest skulle nemlig have afgivet første bud på den franske midtbanespiller Houssem Aouar, der har kontraktudløb med Lyon næste sommer.

Derfor er det også sidste udkald for den franske klub, hvis de ønsker at tjene penge på det tidligere stortalent. I den forbindelse skulle buddet, hvis pris ikke oplyses, fra Nottingham Forest ikke være tilfredsstillende for Lyon.

Hvis Nottingham Forest skulle få succes med at skrive kontrakt med Aouar, vil de have slå flere klubber inklusiv Leicester og Betis for hans signatur.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer