2 min læsningOfficielt: Chelsea-angriber skifter hjem til tysk fodbold

Tyskeren vinker farvel til Chelsea efter to år på Stamford Bridge. Nu skal han 'hjem' til Bundesligaen.

2 min læsning
Timo Werner skifter fra Chelsea til RB Leipzig
Foto: rbleipzig.com

I 2020 tog han skiftet fra RB Leipzig til Stamford Bridge og Chelsea. To år senere vender Timo Werner nu snuden mod Bundesligaen og RB Leipzig, hvor han igen bliver holdkammerat med den danske angrebskollega Yussuf Poulsen.

Leipzig henter den 26-årige angriber på en fire-årig aftale, der gælder til 2026. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Timo Werner er glad for sit skifte tilbage til RB Leipzig, som han altså forlod for to år siden.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Jeg er meget glad for at få muligheden for at spille for RB Leipzig igen. Jeg havde en fantastisk tid her mellem 2016 og 2020, hvor vi præsterede fantastisk som nyoprykker i ligaen, siger den tyske landsholdsangriber.

Skiftet sker efter to sæsoner i Chelsea, der ikke har levet op til præstationerne fra tiden i Bundesligaen. Alligevel husker Werner positivt tilbage på tiden i London.

– Jeg havde to fantastiske år i Chelsea, jeg er virkelig taknemmelig for, og som blev kronet med Champions League-trofæet. Oplevelsen af at spille i udlandet i en ny liga hjalp virkelig mig og min karriere. Nu ser jeg frem til den nye sæson med RB Leipzig og frem for alt til at møde Leipzig-fansene igen, som betyder rigtig meget for mig, siger angriberen.

Highlights: Chelsea sled sig til tre point på Goodison Park

Hos Chelsea er det ifølge Transfermarkt blevet til 23 mål og 21 assists i 89 kampe. I Leipzig-tiden var tallene mere imponerende. Her blev det til 90 mål og 40 assists i 156 kampe.

Første mulighed for comeback i Leipzig-trøjen er på lørdag, hvor holdet tager imod FC Køln hjemme. Kampen spilles klokken 15.30 på Red Bull Arena Leipzig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer