1 min læsningMedie: Dansk landsholdsspiller tæt på Sevilla-skifte – her er prisen

Den danske landsholdsspiller er meget tæt på et skifte til LaLiga, da hans klub angiveligt har accepteret Sevillas bud.

1 min læsning
Victor Nelsson meldes tæt på et skifte til Sevilla FC
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Victor Nelsson er eftersigende meget tæt på et skifte til Sevilla FC fra tyrkiske Galatasaray. Det spanske medie todofichajes mener nemlig at vide, at LaLiga-klubbens bud på den danske landsholdsspiller er blevet accepteret af hans nuværende klub.

Dermed kan det blot være et spørgsmål om tid, før Nelsson forenes med sin landsholdskollega Thomas Delaney i det sydspanske.

Prisen på Victor Nelsson skulle være endt på 18,5 millioner euro, hvilket svarer til cirka 138 millioner kroner. Og handlen forventes afsluttet inden onsdag.

Sevilla FC har netop solgt deres franske landsholdsforsvarer Jules Koundé til FC Barcelona, og da det skifte skulle have kostet catalanerne omkring 372 millioner kroner, har tyrkerne presset prisen op på sin 23-årige dansker.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Todofichajes skriver, at Sevillas bud på først cirka 74 millioner kroner og sidenhen cirka 97 millioner kronerer er blevet afvist af Galatasaray.

Men nu er de to klubber altså enige om prisen på Victor Nelsson, der ventes at tage til Spanien for at gennemgå lægetjek og skrive under med LaLiga-klubben indenfor de næste par dage.

Officielt: United sender forsvarsspiller til Sevilla

Skulle skiftet gå igennem kan Victor Nelsson måske stå til debut for Sevilla, når holdet i sæsonpremieren i LaLiga skal møde Osasuna på udebane på fredag. Du kan se kampen klokken 21.00 på TV2 Sport X.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer