1 min læsningVideo: Wass scorer drømmemål mod Cadiz

Daniel Wass leverede et smukt langsskudsmål, da Atletico Madrid slog Cadiz 4-1 i en venskabskamp torsdag aften.

1 min læsning
Oslo 20220730. Atléticos Daniel Wass under treningskampen i fotball mellom Atlético Madrid og Manchester United på Ullevaal stadion. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Det er ikke blevet til meget spilletid for Daniel Wass efter vinterskiftet til Atletico Madrid, men i træningskampen imod Cadiz blev det til en start for danskeren.

Startpladsen skulle allerede i begyndelsen af anden halvleg vise sig at være godt givet ud for cheftræner Diego Simeone.

Ved stillingen 2-0 til Atletico Madrid viste Wass nemlig sine langsskudskvaliteter frem et godt stykke udenfor feltet, hvor bolden sejlede i en smuk bue op i det korte målhjørne.

Kampens første to mål blev scoret af henholdsvis Alvaro Morata og Saul Niguez, imens Antoine Griezmann kort tid efter Wass’ drømmehug gjorde det til 4-0.

Imod slutningen af kampen pyntede den rutinerede spanske målsluger Alvaro Negredo på resultatet med sin scoring til 4-1.

Wass-konkurrent forlader Atletico Madrid

Efter en svær start i Atletico Madrid kan Daniel Wass se tilbage på en positiv preseason, hvor det er blevet til spilletid i alle venskabskampe.

Daniel Wass kommer formentlig til at kæmpe om pladsen som højreback imod nyindkøbet Nahuel Molina.

Timeline

Notifications

Notifikationer