2 min læsningUdenlandsk interesse i Slimane der viste sig frem på den store scene: Cadeau til én selv

Brøndbys Slimane har tiltrukket sig opmærksomhed fra udlandet. Torsdag aften viste han sig frem på den store scene i sejren over Basel.

2 min læsning
Brondby's Simon Hedlund and Anis Slimane celebrates a goal during the UEFA Europa Conference League third qualifying round, first leg soccer match between Brondby IF and FC Basel in Copenhagen, Denmark, Thursday August 4, 2022. . (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

England, Tyskland, Belgien og Tyrkiet.

Her mener Ekstra Bladet at vide, at der er interesse omkring Anis Slimane, mens den engelske interesse skulle være tættest på at munde ud i et bud. Den tunesiske landsholdsspiller viste sig også flot frem i torsdagens 1-0 sejr over Basel.

Fra sin position på midtbanen var Slimane af flere omgange farlig foran Basels mål.

I interviewet efter kampen med TV2 Sport X fortæller Brøndby-talismanen, at det er fedt at vise sig frem på de store europæiske aftener. På den måde kan man vise omverdenen, hvor niveauet ligger.

– Ja selvfølgelig. Jeg prøver, at vise hvor god jeg er i hver eneste kamp. Om det er Superligaen eller her i Europa, så gør jeg mit allerbedste. Det er klart, når man kan måle sig mod nogle af de store hold, så er det cadeau til en selv, men det vidner også om, at man skal blive ved med at arbejde stenhårdt, siger Brøndbys midtbanemand.

Selvom begejstringen over præstationen mod Basel skinner igennem, vil Slimane ikke blot vurderes for den ene kamp torsdag.

Avis: Brøndby-profil tiltrækker sig stor interesse fra flere klubber i udlandet

– Det nytter ikke noget at gøre det i én kamp. Vi har en opgave søndag mod FCK, og så skal vi ned til Basel i næste uge, og se om jeg kan præstere igen, lyder det fra Slimane.  

Tidligere har Slimane udtalt, at han har ambitioner om udlandet og derfor ikke har i sinde at forlænge med Brøndby.

Dansk-tuneseren har kontraktudløb på Vestegnen i sommeren 2024.

Timeline

Notifications

Notifikationer