2 min læsningTen Hag: Glad for at have Ronaldo ombord

Manchester United er igen blevet rodet ud i lidt af en farce på transfermarkedet, og i skrivende stund er der ingen afklaring på Cristiano Ronaldos situation.

2 min læsning
Erik ten Hag Cristiano Ronaldo Manchester United
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har i Cristiano Ronaldo en af de seneste årtiers suverænt bedste fodboldspillere.

Problemet for Manchester United – og Ronaldo selv – er bare, at han angiveligt ikke gider være der længere.

Det blev manager Erik ten Hag fredag forholdt på sit pressemøde forud for Premier League-åbneren søndag mod Brighton, men hollænderens svar var ikke, som man måske kunne have forventet.

– Hvordan jeg har det med at starte sæsonen med Ronaldo? Det er jeg virkelig glad for. Jeg har fortalt jer det før: Vi har planlagt med at vi har ham til sæsonen. Vi har en top-angriber, og jeg er virkelig glad for, at han er her. Han er i truppen, og vi holder os til planen, lød det fra ten Hag.

Den hollandske manager ville dog ikke afsløre, hvorvidt han har tænkt sig at bruge Ronaldo fra start søndag, hvor Anthony Martial er meldt ude med en skade.

Cristiano Ronaldo har kun spillet 45 minutters fodbold i Uniteds pre-season, og de kom i en kamp mod Rayo Vallecano i sidste weekend, hvorefter han under stor mediebevågenhed smuttede fra Old Trafford i kampens pause.

Eriksen er ‘fit nok til at starte’

Nu forsvarer Erik ten Hag dog den portugisiske megastjerne.

– Jeg er nødt til at pointere, at der var mange spillere, som smuttede, men rampelyset er på Cristiano, og det er ikke fair. Det var den del, jeg sagde, ikke var rigtig. Så jeg synes; Lav jeres research og reporter, at mange spillere smuttede. Han var en del af det, men igen; Det var mange spillere, lød det fra 52-årige hollænder.

Timeline

Notifications

Notifikationer