Premier League

Eriksen er ‘fit nok til at starte’

Manchester United tager søndag hul på den nye Premier League-sæson med en hjemmekamp mod Brighton, og her kan Christian Eriksen meget vel komme i spil.

Christian Eriksen øjner en plads i ten Hags startopstilling
Foto: Ntb/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er længe siden, at der har været så mange spørgsmålstegn ved Manchester Uniteds startopstilling.

Fredag løftede klubbens nye manager, hollandske Erik ten Hag, dog en smule af sløret, da han gav gode nyheder om både danske Christian Eriksen og argentinske Lisandro Martinez.

– Jeg tror de er fit nok til at starte, lød det således fra Erik ten Hag.

Mens der altså kan vente en Premier League-debut for både Eriksen og Martinez, så ser det værre ud for holdets franske angriber Anthony Martial, som ikke bliver klar, efter at han har pådraget sig en mindre skade.

På Manchester Uniteds egen hjemmeside bliver der derfor åbnet op for, at de 45 minutter Cristiano Ronaldo fik i den sidste træningskamp mod Rayo Vallecano dermed bringer ham i spil til en plads i startopstillingen.

Venstreback Luke Shaw kunne torsdag se klubben udleje hans konkurrent til pladsen igennem hele sidste sæson, Alex Telles, til Sevilla, og selvom Shaw selv har siddet ude med en skade, er han kommet sig så meget, at han også er i spil til en plads hos ten Hags mandskab, selvom nyindkøbte Tyrell Malacia også kan vise sig at blive foretrukket.

Kampen mod Brighton spilles søndag klokken 15.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P