1 min læsningLampard bekræfter: Profil ude i længere tid

Frank Lampard bekræfter på Evertons hjemmeside, at han i en længere periode må se bort fra en af holdets store stjerner.

1 min læsning
Soccer Football - Pre Season Friendly - A match for peace and the end of war in Ukraine - Everton v Dynamo Kyiv - Goodison Park, Liverpool, Britain - July 29, 2022 Everton's Dominic Calvert-Lewin celebrates scoring their first goal Action Images via Reuters/Molly Darlington

Torsdag kom det frem, at Evertons Dominic Calvert-Lewin ikke kommer i kamp i sæsonpremieren mod Chelsea. Den farlige angriber blev skadet under onsdagens træning.

– Vi har ham ikke med mod Chelsea. Han var i fantastisk god fysisk form og trænede rigtig godt. Det var en “freak”-skade, hvilket sker en gang i mellem, lød det fra Lampard torsdag.

Nu viser det sig, at det ikke kun er til kampen mod Chelsea, Lampard må se andre veje. Til klubbens hjemmeside fortæller Lampard om skadens omfang.

– Jeg tror, at det kommer til at tage omkring seks uger. Jeg så en masse skøre rygter i går, men nu er han blevet undersøgt, og det er, hvad vi er kommet frem til, siger Lampard.

Chelsea-legenden har mistet sin starter på toppen, men selvom seks uger er en lang periode, bekymrer det ikke manageren meget.

Everton forstærker sig med offensivspiller

– Sådan er det i en trup, når man træner på dette niveau. Vi må arbejde, med hvad vi har. Andre spillere skal træde i hans sted og udføre jobbet. Forhåbentligt går de seks uger hurtigt, så vi kan få Dominic tilbage, siger Everton-manageren.

Everton åbner sæsonen lørdag aften, når Chelsea gæster Goodison Park. Kampen kan følges på TV3 MAX og fløjtes i gang 18.30.

Timeline

Notifications

Notifikationer