2 min læsningEverton forstærker sig med offensivspiller

Rygterne startede onsdag, og torsdag er det så blevet officielt. Everton handler ind hos nedrykkede Burnley.

2 min læsning
Dwight McNeil Everton
Foto: Everton FC

Everton klarede skærene, men det samme var ikke tilfældet for Burnley.

Måske af den årsag har den 22-årige offensivspiller, Dwight McNeil, valgt at takke ja til et skifte fra netop Burnley til Frank Lampards Everton.

De to engelske klubber har valgt ikke at offentliggøre transfersummen, men til gengæld skriver Everton, at McNeil har underskrevet en kontrakt for de kommende fem sæsoner.

– Jeg talte med manageren om, hvilke ønsker de har fremadrettet, og det tiltalte mig virkelig. Det ville jeg gerne være en del af. Han (manager Frank Lampard, red.) kender mig som spiller, og det samme gør Kevin Thelwell (Fodboldirektør, red.). Jeg vil arbejde hårdt og gøre det godt for både holdet og fansene, lyder det fra McNeil.

McNeil bliver Evertons tredje sommer-transfer, efter de tidligere hentede James Tarkowski, som også kom til fra Burnley, mens Rúben Vinagre onsdag kom til på en lejeaftale fra portugisiske Sporting.

Officielt: Everton henter portugiser tilbage til Premier League

– Jeg har været en stor beundrer af Dwight i noget tid. Han har et enormt talent, og han er præcis den type spiller, vi vil bringe ind i truppen for at hjælpe os med at forbedre os, lyder det rosende fra manager Frank Lampard.

Til trods for sin unge alder er McNeil bestemt ikke uerfaren i Premier League. Han har således spillet hele 134 kampe i den bedste engelske række, hvor det samtidig er blevet til syv mål og 17 assist.

En af hans mere bemærkelsesværdige kom på hans nye hjemmebane Goodison Park, hvor han i forrige sæson hamrede bolden ind i målhjørnet i Burnleys 1-2-sejr. Det mål kan du se i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

Notifikationer