VM 2022

1 min læsningHighlights: Arsenal åbner Premier League med sejr over Crystal Palace

Crystal Palace og Arsenal åbnede fredag aften Premier League, og i kampen mellem de to London-klubber kom klubben fra nord bedst fra kampen.

1 min læsning
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

I sæsonens første Premier League-kamp stod den tidligere Arsenal-kaptajn, Patrick Vieira, overfor sin tidligere klub.

Crystal Palace-manageren med de små 400 kampe for Arsenal skulle forsøge at stikke en kæp i hjulet på sin tidligere arbejdsgivers ambitioner om at blande sig helt i toppen af Premier League denne sæson, men selvom de særligt i anden halvleg pressede gæsterne, blev det Arsenal der løb med en 0-2-sejr.

Brasilianske Gabriel Martinelli bragte efter 20 minutters spil gæsterne på Selhurst Park foran 0-1, og en god time senere – kort før tid – afgjorde Marc Guehi kampen, da han satte hovedet på en afslutning fra Bukayo Saka og uheldigt sendte bolden i eget net til resultatet 0-2.

Crystal Palace 0-1 Arsenal (Gabriel Martinelli, 20′):

Crystal Palace 0-2 Arsenal (Selvmål, Marc Guehi, 85′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer