2 min læsningThomas Frank om muligt Damsgaard skifte: ‘Vi er godt dækket ind’

Mikkel Damsgaard er rygtet til Brentford som mulig Eriksen-erstatning, men Thomas Frank er godt tilfreds med sin trup, som den er.

2 min læsning
Soccer Football - Premier League - Brentford v Everton - Brentford Community Stadium, London, Britain - November 28, 2021 Brentford manager Thomas Frank applauds fans after the match Action Images via Reuters/Andrew Couldridge EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Mikkel Damsgaards fremtid er stadig uvis, efter at han den seneste tid er rygtet til danskerkolonien Brentford.

Londonklubben har ikke ligget på den lade side i sommerens transfervindue, hvor de ikke mindre end to gange har slået klubbens transferrekord. Først ved købet af den skotske venstreback Aaron Hickey og senere da klubben købte engelske Keane Lewis-Potter.

Og spørger man cheftræner Thomas Frank, er han da også ganske fint tilfreds med sin trup, som den ser ud nu, også selvom man måtte sige farvel til landsholdsstjernen Christian Eriksen.

– Jamen, det er jo det, der er sådan lidt sjovt, for jeg synes egentlig, vi er ret godt dækket ind på alle positioner. Forsvar, midtbane, angreb. Så der er ikke noget, hvor vi siger: ‘okay, det skal vi have ind.’ Men det er klart, at er der den gode deal, eller er der den spiller, som måske kunne gøre et eller andet, kigger vi selvfølgelig efter det, siger Thomas Frank til Viaplay, da han skal forholde sig til Damsgaard-rygterne.

– Vi holder os jo altid åbne for at se, om der skulle ske noget. Det er jo det klassiske svar, ja. Lad mig sige det sådan: Jeg kan ikke sige, vi er 100 procent færdige. Jeg vil heller ikke sige, at vi 100 procent leder. Ikke fordi jeg ikke vil det, vi er bare opmærksomme på markedet. Jeg synes, vi har en rigtig god trup. Jeg synes, vi har fået tilført noget der, hvor vi manglede noget.

Sky: Sampdoria accepterer trecifret millionbeløb for Damsgaard

Hvis Mikkel Damsgaards skifte til Brentford går igennem, kan han se frem til at blive holdkammerater med fire andre danskere, blandt andet Christian Nørgaard og Mathias Jensen, som Damsgaard kender fra det danske landshold.

Brentford spiller sæsonens første Premier League-kamp på udebane imod Leicester og Jannik Vestergaard på søndag.

Timeline

Notifications

Notifikationer