1 min læsningLegende advarer United om Ronaldo

Cristiano Ronaldos fremtid i Manchester United været omdiskuteret, lige siden klubben ikke kvalificerede sig til Champions League.

1 min læsning
Soccer Football - Pre Season Friendly - Manchester United v Rayo Vallecano - Old Trafford, Manchester, Britain - July 31, 2022 Manchester United manager Erik ten Hag speaks with Manchester United's Alejandro Garnacho and Cristiano Ronaldo during a drinks break Action Images via Reuters/Ed Sykes

Rygterne om gnidninger mellem Ronaldo og United blev i weekenden forstærket, da en video dukkede op, der angiveligt skulle vise Ronaldo forlade træningskampen imod Rayo Vallecano, inden den var færdigspillet.

Uroen mellem klubben og den seks-dobbelte Ballon d’or-vinder er noget, der bekymrer Manchester United-legenden Gary Neville. Han frygter at transfersagen vil trække ud, og sætte klubben i et dårligt lys. Derfor mener han også, at klubben bør skaffe sig af med Ronaldo.

– Lad mig slå fast. Ronaldos bedrifter i fodbold er mere end hvad nogen kunne ønske eller forestille sig, siger Gary Neville i programmet The Overlap.

– Man kan ikke have en stjernespiller i klubben, der styrer butikken. Sir Alex Ferguson sendte i sin tid spillere videre, fordi den spiller skulle sendes videre. Hvis Ronaldo vil videre, bør Manchester United efter min mening facilitere det, siger den tidligere Manchester United-anfører.

Personligt havde Cristiano Ronaldo en fin sidste sæson i United-trøjen, hvor det blev til en tredjeplads på topscorerlisten. Den portugisiske målmager lavede 18 fuldtræffere i 30 kampe.

Timeline

Notifications

Notifikationer