2 min læsningKontrakt til 2025 – Målmand slagter Manchester United

Manchester United-ejede Dean Henderson er blevet lejet ud til nyoprykkede Nottingham Forest, men nu tager han bladet fra munden og fortæller om det seneste år hos Manchester United.

2 min læsning
Dean Henderson manchester United
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Han så kortvarigt ud til at have overtaget pladsen i målet, men så tog spanske David de Gea den tilbage.

Manchester United-målmand Dean Henderson fik ikke så meget som et eneste minut på banen i sidste sæsons Premier League, selvom han fra flere sider blev vurderet som en bedre målmand end David de Gea.

Nu er han blevet lejet ud til Nottingham Forest, og dermed er det slut på den 25-årige målmands hårdeste år.

– For at være ærlig, så har det formentlig været de hårdeste 12 måneder i min karriere. Det har været sejt og hårdt, og jeg er så glad for at være ude på den anden side. Jeg er så glad for at være hos Nottinghan Forest, og jeg er klar, siger Dean Henderson til talkSport.

Ifølge Henderson stod han efter sidste sommers EM-slutrunde til at overtage pladsen i målet hos Manchester United, men i sidste ende brød ledere i klubben de løfter, som den engelske målmand havde fået.

– Samtalen jeg havde efter EM lød på, at jeg kom tilbage (til Manchester United, red.) for at være nummer et. Jeg fik Covid-19, kom tilbage, så jeg burde stadig have været nummer et, men så var der ingen, der fulgte op på det, jeg havde fået fortalt.

– Det var frustrerende, for jeg afviste så mange godt lånemuligheder sidste sommer af den grund, og de ville ikke lade mig gå. At sidde der i 12 måneder i min alder er faktisk kriminelt, jeg var rasende, lyder det fra Den Henderson.

Medie: Manchester United ansætter tidligere Tottenham-profil

Hverken Ole Gunnar Solskjær eller hans midlertidige afløser, Ralf Rangnick, kiggede for alvor i retning mod Henderson, men denne sommer er hollandske Erik ten Hag kommet til som ny manager – Ham har Henderson dog dårligt nået at tale med.

– Jeg sagde til cheferne, at jeg var nødt til at spille fodbold, og at de skulle lade mig gå, og jeg var næsten væk, inden manageren [Erik ten Hag] kom til. Jeg har ikke talt med ham siden, forklarer Henderson.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dean Hendersons lejekontrakt i Nottingham Forest betyder, at han ikke kan spille, når Premier League-oprykkerne skal møde Manchester United.

Henderson skrev i august 2020 under på en ny femårig kontrakt med Manchester United, så når han vender tilbage til klubben fra sit lejeophold hos Nottingham Forest, resterer der altså fortsat to år af hans nuværende kontrakt.

Timeline

Notifications

Notifikationer