1 min læsningMedie: Manchester United ansætter tidligere Tottenham-profil

Manchester United har styrket sin spillertrup med ingen ringere end den tidligere engelske landsholdsspiller og Tottenham-spiller Tom Huddlestone. Det er dog ikke Erik ten Hag og Manchester Uniteds førstehold, der får glæde af den 35-årige midtbanespiller.

1 min læsning
Tom Hudllestone Manchester United
Foto: Darren Staples/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United har igen været på transfermarkedet, og ligesom det var tilfældet med Christian Eriksen, så er der tale om en fri transfer.

Ligesom med Eriksen er der igen tale om en tidligere midtbanespiller fra Tottenham, for Manchester United har nemlig hentet Tom Huddlestone til klubben. Det skriver flere engelske medier – herunder Daily Mail.

Hverken Christian Eriksen, Scott McTominay, Fred eller Donny van de Beek behøver dog bekymre sig om øget konkurrence på den centrale midtbane, for Huddlestone er nemlig hentet til United som ny spillende træner for klubbens U21-mandskab.

Tom Huddlestone overtager den rolle fra Paul McShane, der tidligere på sommeren lagde støvlerne på hylden for i stedet at blive transitionstræner i klubben.

Netop McShane skulle have været forbindelsen til klubben for Huddlestone, da de to tidligere har spillet sammen i Hull City.

Medie: Chelsea forsøger at snyde United: Vil bytte to spillere for profil

Tom Huddlestone gik hele 20-21-sæsonen uden arbejdsgiver, men sidste sommer fik han igen kontrakt hos Hull, hvor han spillede 11 kampe i Championship og var med til at redde klubben fra nedrykning.

Manchester United har endnu ikke selv bekræftet ansættelsen.

Timeline

Notifications

Notifikationer