1 min læsningMedie: Chelsea forsøger at snyde United: Vil bytte to spillere for profil

Sagaen med Frenkie de Jong har trukket i langdrag denne sommer. Manchester United har været en hovedaktør, men nu forsøger Chelsea at overhale deres konkurrenter indenom.

1 min læsning
LAS VEGAS, NEVADA - JULY 23: Frenkie de Jong #21 of Barcelona dribbles the ball up the pitch against Real Madrid during their preseason friendly match at Allegiant Stadium on July 23, 2022 in Las Vegas, Nevada. Barcelona defeated Real Madrid 1-0. Ethan Miller/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Frenkie de Jong til Manchester United var sikker, så var den ikke og så var den igen – lige indtil den alligevel ikke var.

Nu sker der angiveligt et nyt twist, da Chelsea vil forsøge at snyde United for hollænderen.

Det nye er ikke, at Chelsea er interesseret, da det også har forlydt, at de har været det længe. Det nye er, at de ønsker at smide to spillere den modsatte vej plus en pose penge for de Jong.

Ifølge det engelske medie Mirror, vil Chelsea sende både Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso til Barcelona, for at få de Jong den anden vej.

Lige netop de to forsvarsspillere er begge på catalanernes ønskeliste, men et køb af dem afhænger efter sigende af et salg af deres hollandske midtbanespiller. Medmindre de får dem med i en handel. Derved kan begge klubber slå to fluer med ét slag, ved en sådan aftale.

Sevilla: Chelsea er selv skyld i misset Koundé-handel

Frenkie de Jong er ifølge flere medier utilfreds med, at Barcelona angiveligt forsøger at tvinge ham ud af klubben ved, at undgå at betale ham den løn de skylder ham. Et beløb der skulle være omkring 150 millioner kroner.

Timeline

Notifications

Notifikationer