2 min læsningMedie: FCM tjener kassen på salg af angriber

Ifølge B.T., er FC Midtjylland meget tæt på at kunne smile hele vejen til banken endnu en gang.

2 min læsning
FC Midtjylland, Luca Pfeiffer, Superligaen, transfermarkedet.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

17 kampe og to mål.

Det er Luca Pfeiffers statistik i FC Midtjylland, og derfor er der næppe en fornemmelse af et større sportsligt tab, hvis den store angriber forlader den jyske hede lige om snart.

Selvom tyskerens statistik for FC Midtjylland er langt fra prangende, er den potentielle økonomiske gevinst en helt anden snak.

Ifølge B.T.‘s oplysninger, skulle VfB Stuttgart således være villige til at smide 3,5 millioner euro, svarende til 26 millioner kroner, for at hente Pfeiffer til Bundesligaen. De to klubber er angiveligt tæt på at kunne lukke en handel allerede.

B.T. har også tidligere skrevet om, at FC Midtjylland skulle have afvist et bud fra FC Køln på omkring 15 millioner kroner.

Selvom en stor del af æren for den høje pris kan tilskrives FC Midtjyllands årelange evner på transfermarkedet, hvor der har været flere kæmpesalg gennem de senere år, har Luca Pfeiffer også selv gjort sit til at presse prisen i vejret.

I den forgangne sæson bombede han således løs for Darmstadt i den tyske 2. Bundesliga, hvortil han var udlejet fra FC Midtjylland. Her blev det til 18 mål i 33 kampe.

Overraskede FCM-profiler om trænerfyringen: Det kom som et chok for mange

Luca Pfeiffer kom til FC Midtjylland fra den tyske klub Würzburger Kickers i efteråret 2020. Dengang angiveligt for et beløb i omegnen af ti millioner kroner.

Kontrakten med pokalvinderne stod til at udløbe i sommeren 2024, hvilket utvivlsomt har været med til at presse prisen i vejret for den 25-årige angriber.

Timeline

Notifications

Notifikationer