2 min læsningSkråsikker Barcelona-præsident efter Koundé-signing: Barca er tilbage

FC Barcelona har været centrum for flere bemærkelsesværdige handler denne sommer, og det har skabt undren hos flere dele af fodboldverdenen, men selvom den spanske klub var i livsfare, er de ifølge præsidenten tilbage.

2 min læsning
Joan Laporta FC Barcelona
Foto: Eric Espada/AFP/Ritzau Scanpix

Andreas Christensen, Robert Lewandowski, Jules Koundé, Raphinha og Franck Kessié.

FC Barcelona gennemgik i sidste sæson noget af en økonomisk nedsmeltning, og derfor har det overrasket mange, at klubben alligevel har været i stand til at tilføje så markante spillere til sin spillertrup.

Blandt andre Bayern Münchens træner Julian Nagelsman udtalte sig i forbindelse med salget af Robert Lewandowski overrasket over FC Barcelonas pludselige markante økonomiske muskler, og tyskeren får nu svar på tiltale fra FC Barcelonas præsident.

– Jeg vil bede ham kigge på sin konto, de har fået et betragteligt beløb for Lewandowski-transferen. Jeg respekterer alle og blander mig ikke i andres økonomi.

– Det er uvidenhed fra hans side. Det er rigtigt, at vi var i livsfare, men vi forlod hospitalet, og disse folk er blevet på en side, som vi for længst har vendt. Til den overraskede fodboldverden vil jeg sige, at vi er vågnet op – Barca er tilbage, lyder det således fra præsident Joan Laporta ifølge Mundo Deportivo.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

FC Barcelona har tidligere været nødt til at sælge navnerettighederne til hjemmebanen Camp Nou, som nu hedder Spotify Camp Nou, ligesom den spanske traditionsklub i juni solgte 25 procent af sine tv-rettigheder for de kommende 25 år til en amerikansk investeringsfond. Laporta indrømmer da også, at han gerne havde været det salg foruden.

– Barca er konkurrencedygtig igen og vil konkurrere i alle turneringer. Vægten og styrken hos en klub med mere end 122 års historie er stor. Det er sandt, at jeg gerne havde undgået at sælge andelen af tv-rettigheder, men situationen var kompliceret og krævede at vi var modige og traf beslutninger, forklarer Laporta.

Officielt: Barcelona sikrer sig fransk landsholdsstopper

Torsdag præsenterede FC Barcelona Jules Koundé, der har været på radaren hos flere andre klubber, men den nu tidligere Sevilla-spiller skar selv igennem.

– Hans klub ønskede at sælge ham til en klub, der kom med et bedre tilbud, men spilleren ønskede at komme til Barca. Spillerne justerer deres løn efter vores lønstruktur. Hvis det skaber bekymringer hos vores konkurrenter, så gør vi det rigtigt, lyder det fra Laporta.

FC Barcelona har denne sommer solgt Philippe Coutinho til Aston Villa, ligesom Vlément Lenglet er blevet udlejet til Tottenham.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P