2 min læsningBarca-pæsident: Har et rigtig godt forhold til Ronaldo-agent

Et af sommerens vildeste rygter begyndte at florere i juli, da Cristiano Ronaldo blev sat i forbindelse med FC Barcelona, men da Robert Lewandowski den 19. juli blev præsenteret hos den spanske storklub, løb rygtestrømmen ud i sandet.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo FC Barcelona
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Ronaldo gjorde det, Michael Laudrup gjorde det, Luis Figo gjorde det, og Luis Enrique gjorde det.

Selvom det er ganske sjældent, så er der flere eksempler på spillere, der igennem karrieren har repræsenteret både FC Barcelona og Real Madrid.

Denne sommer kunne et nyt navn være føjet til den liste, i hvert fald hvis man vælger at tro et af sommerens mest vanvittige rygter.

Her blev Cristiano Ronaldo nemlig sat i forbindelse med et skifte fra Manchester United til FC Barcelona – et skifte, der utvivlsomt ville have tilsværtet portugiserens eftermæle i Real Madrid, hvor han tilbragte ni sæsoner i perioden fra 09/10 til og med sæsonen 17/18.

Nu løfter FC Barcelona-præsident Joan Laporta en smule af sløret for, hvad der foregik i perioden, da rygterne om Ronaldo tog til.

– Det er den type historier, som altid vil være at finde i sommervinduet. Der er altid en masse nyheder. I sidste ende er sandheden, at vi ville have Lewandowski. Vi har et rigtig godt forhold til Jorge Mendes (Ronaldos agent, red.), jeg har kendt ham i lang tid. Han er en af de bedste spilleragenter. Han kan sit arbejde, og jeg respekterer ham. I det her tilfælde besluttede vi os for at gå efter Lewandowski og vidste, at han var altafgørende for vores succes, lyder det fra Laporta.

– Så vi gik til Bayern i stedet. Det er sandheden. Den anden overskrift er bare en del af den ’lille historie’ i fodbold. Det er en rigtig fin historie, men man vil altid høre en masse modsigende nyheder, forklarer Laporta, som slutteligt slår fast, at han ikke ønsker at kommentere på Ronaldo-rygterne:

– Vi fik Lewandowski. Han var vores hovedmål, og så vil jeg foretrække ikke at udtale mig yderligere.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Cristiano Ronaldo har i løbet af sin karriere mødt FC Barcelona 34 gange. Her er portugiseren vundet 10 kampe, mens 15 er endt med nederlag. Ni af kampene er endt uden vinder.

Timeline

Notifications

Notifikationer