2 min læsningOB-træner efter nedsmeltning: Jeg er den rette mand til jobbet

Cheftræner i OB Andreas Alm mener ikke, at ydmygelsen mod FC Midtjylland påvirker hans position i trænersædet.

2 min læsning
Andreas Alm OB Superligaen trænerjob FC Midtjylland
cheftræner Andreas Alm, OB 3F Superligafodbold Randers FC mod OB. Randers søndag d. 24. juli 2022.. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

OB led et sviende 1-5 nederlag til FC Midtjylland på hjemmebane fredag aften.

HIGHLIGHTS: Kyniske FCM udstillede OB på eget græs

Fynboerne er dermed fortsat uden sejr efter tre spillerunder, hvor de blot har skrabet et enkelt point sammen – men det bekymrer ikke cheftræneren, Andreas Alm, med henblik på hans fremtid i spidsen for de blå- og hvidstribede.

– Hvis jeg ikke synes det, (at jeg er den rette mand til jobbet, red.) så havde jeg ikke taget jobbet. I nogle perioder kan man godt føle, at man fejler, men jeg har den tilgang, at man skal kunne holde til modgang. Nogle gange tror man, at man kun lærer af medgang – men det gør man også af modgang, lyder det fra Andreas Alm til TV3 Sport.

OB havde ellers fint fat i kampen mod midtjyderne med pausestillingen 1-1. I anden halvleg kom et slukket OB-mandskab så ud som statister og lod gæsterne kører dem over. Ansvaret skal dog ifølge cheftræneren fordeles ligeligt ud mellem ham selv og spillerne.

– Vi tager ansvaret sammen, antager jeg. Jeg tager ansvaret for min del, og alle andre har ansvaret for deres del, og så prøver vi at arbejde sammen.

Selvsikker Sisto: Jeg skal være den bedste, og det viste jeg

– Nu er det arbejde i modgang. Vi har haft en hård aften her, og det er mit job, at vi kommer bedst muligt videre. Jeg skal gøre mit for at komme videre sammen med truppen.

OB skal ud og jagte sæsonens første sejr næste søndag, hvor AGF kommer på besøg.

Timeline

Notifications

Notifikationer