2 min læsningSelvsikker Sisto: Jeg skal være den bedste, og det viste jeg

Pione Sisto var fredag tilbage i Superligaen, hvor han bidrog til FC Midtjyllands ydmygelse af OB med scoringen til 1-5. Det satte gang i kantspillerens selvtillid.

2 min læsning
Pione Sisto FC Midtjylland landsholdet
Superligakampen mellem OB og FC Midtjylland i Odense fredag den 29. juli 2022.

Pione Sisto, som man kender ham, er tilbage!

Fredag aften gjorde den 27-årige kantspiller comeback i Superligaen i de sidste 35 minutter af storsejren mod OB. Sisto afrundede ydmygelsen af med FC Midtjyllands sidste scoring til 1-5.

HIGHLIGHTS: Kyniske FCM udstillede OB på eget græs

Og selvtilfredsheden fejlede intet hos kampens sidste målscorer efter opgøret.

– Det er det, jeg har sagt til mig selv efter sommerferien – jeg skal være den bedste – og det viste jeg på banen. Jeg har arbejdet sindssygt hårdt fra dag et for at stå her, hvor jeg er nu. Jeg er glad for at være tilbage på banen og vise, at jeg stadig har kvaliteterne, siger Pione Sisto til TV3 Sport.

Landsholdsbejleren er netop kommet ud af en hektisk periode med FC Midtjylland, der degraderede teknikeren til ulvenes U19-hold. Nu er han så tilbage mere målrettet end før, hvor han øjner endnu et comeback – nemlig en udtagelse til det danske landshold frem mod VM.

– Jeg prøver at være så fokuseret som muligt, selvom der har været så meget opmærksomhed omkring mig. Det tænder mig, når folk ved, hvad jeg kan. Folk elsker i sidste ende, det jeg gør i dag. Det er vejen til landsholdet, og det er vejen til alt det, jeg ønsker i fremtiden, lyder det fra Sisto.

Sisto tilbage på førsteholdet: Det var ikke et ønskescenarie for nogen

Sisto får muligheden for at spille sig ind i Kasper Hjulmands overvejelser tirsdag, hvor der venter en svær udfordring mod Benfica i kvalifikationen til Champions League.

Timeline

Notifications

Notifikationer