1 min læsningMedie: Chelsea vil hente endnu en forsvarsspiller – denne gang i Leicester

Chelsea har angiveligt et godt øje til en forsvarsprofil fra Leicester. Det skriver Sky Sports onsdag.

1 min læsning
Wesley Fofana er på radaren i Chelsea
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andreas Christensen er skiftet til FC Barcelona, mens Antonio Rüdiger er røget til Real Madrid. Ind er kommet brølestærke Kalidou Koulibaly fra Napoli, men nu mangler der altså én forsvarsspiller mere før kabalen kan gå op for Thomas Tuchel og Chelsea.

Der har længe floreret rygter om en kæmpehandel af Jules Koundé fra Sevilla, men det ser ud til, at FC Barcelona kaprer den spiller. Derfor vil de nu på rov i Leicester, hvor talentfulde Wesley Fofana huserer.

Sådan skriver Sky Sports onsdag.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Fofana har dog netop forlænget sin aftale med ‘The Foxes’ frem til 2027, hvorfor han langt fra bliver en billig herre at få fingrene i.

21-årige Wesley Fofana har spillet 49 kampe for Brendan Rodgers mandskab med ét mål og én assist til følge, siden han til engelsk fodbold fra franske Saint-Etienne i 2020.

Transferjournalist: Schmeichel-handlen rykker tættere på – får to år i fransk klub

Den mangeårige Leicester-keeper Kasper Schmeichel er desuden angiveligt på vej til fransk fodbold. Det kan du læse mere om i ovenstående artikel.

Timeline

Notifications

Notifikationer