2 min læsningStort medie hylder ‘AC’ efter uofficielle debut

Andreas Christensen viste imponerende takter i sin uofficielle debut for storklubben FC Barcelona.

2 min læsning
Andreas Christensen FC Barcelona debut
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - JULY 19: Andreas Christensen #15 of FC Barcelona passes the ball during the first half of a preseason friendly against Inter Miami CF at DRV PNK Stadium on July 19, 2022 in Fort Lauderdale, Florida. Michael Reaves/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==

Andreas Christensen har været tilknyttet FC Barcelona i knap to uger, før han natten til onsdag viste sig frem i en træningskamp for første gang.

Her stod Inter Miami for døren, hvor danskeren imponerede i midterforsvaret i kampens første 45 minutter – og præstationen giver genklang i det spanske.

Debut til ‘AC’, da overlegne FC Barcelona uddelte læsterlige klø til Higuain & co.

Avisen Sport uddeler store roser til ‘AC’, der startede inde i midterforsvaret ved siden af unge Eric García. Sammen skulle de sætter en stopper fra den tidligere verdensstjerne Gonzalo Higuaín, og det lykkedes til en topkarakter for den 26-årige danske landsholdsprofil.

– Christensen skulle være opmærksom på veteranen, Gonzalo Higuaín, i de første 45 minutter, han spillede. Den 34-årige argentinske angriber – Inter Miamis offensive es – kunne ikke finde en måde at slå danskeren, som var meget mere fit.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Han (Higuaín, red.) kom kun forbi ham en enkelt gang, hvor han viste sin kvalitet fra fordums tid, men Andreas (Christensen, red.) reagerede perfekt og kom j vejen for skuddet fra den tidligere Real Madrid-spiller, lyder vurderingen af danskeren fra Sport.

Gennem sin tid i Chelsea er ‘AC’ blevet anerkendt for sine færdigheder og rolighed med bolden, hvilket passer perfekt ind i Barcelonas identitet. Også her spottede Sport danskerens talent.

– Den første defensive signing i denne sommer viste også en god evne til at føre bolden videre. Christensen udnyttede Barças overlegenhed til at lave lange afleveringer og starte nogle offensive aktioner med præcise afleveringer mellem linjerne.

Nagelsmann ryster på hovedet: FC Barcelona har ingen penge, men køber alle dem, de vil have

FC Barcelona vandt testkampen overbevisende med 0-6 over Inter Miami.

Timeline

Notifications

Notifikationer