Premier League

Transferjournalist: Schmeichel-handlen rykker tættere på – får to år i fransk klub

Kasper Schmeichel har spillet i mere end et årti for Leicester, men nu er den danske keeper på vej til at tage næste karriereskridt.

Kasper Schmeichel tog ikke den snorlige vej til toppen
Kasper Schmeichel brød ikke igennem i Manchester City og måtte igennem adskillige klubber i lavere rækker, før succesen kom i Leicester City. Foto: REUTERS/Rebecca Naden.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ligue 1-klubben Nice har sagt farvel til den tidligere førstekeeper Walter Benitez, der røg til PSV på en fri transfer, og nu ser det angiveligt ud til, at de har fundet erstatningen til at vogte buret.

Den 35-årige målmand Kasper Schmeichel er nemlig et brandvarmt navn i Nice-klubben, hvor også den danske angriberdarling Kasper Dolberg spiller.

Se den vilde præsentation: Dybala bliver hyldet som en kejser i Rom af klubbens fans!

I går kom det frem, at Leicester-keeperen har sagt ja til at skifte til klubben fra den sydfranske havneby, og nu melder en transferjournalist, at de endvidere er enige om de personlige vilkår og blot mangler enighed om salgsprisen.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Nicolo Schira skriver således, at Nice og Leicester er i gang med intense forhandlinger om Kasper Schmeichel, som har kontraktudløb med ‘The Foxes’ næste sommer.

De er efter sigende enige om, at kontrakten skal løbe to år frem, altså til sommeren 2024, men med en forlængelsesoption på ét år mere.

Højdepunkter: Kong Benzema, driblestærke Dembéle og kyniske Kean på pletten i nat

Kasper Schmeichel har tørnet ud for engelske Leicester siden 2011, og han har i skrivende stund stået hele 477 kampe for klubben med 147 clean sheets til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P