International Fodbold

Højdepunkter: Kong Benzema, driblestærke Dembéle og kyniske Kean på pletten i nat

Der blev spillet flere interessante venskabskampe natten til onsdag. Du kan se højdepunkter med mål fra nogle af de største fodboldstjerner her.

Real Madrid spillede 2-2 mod Club America natten til onsdag
Foto: Chris Tuite/AFP/Ritzau Scanpix

Natten til onsdag var der flere store hold, der testede formen af i venskabskampe.

FC Barcelona spillede et underholdende opgør imod Juventus, mens Real Madrid skuffede en smule imod mexicanske Club America. Begge kampe endte 2-2 og du kan se højdepunkter fra kampene herunder.

Atletico-præsident tror ikke på Ronaldo-skifte: Det sker aldrig

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

FC Barcelona – Juventus FC (2-2)

På stadionet Cotton Bowl i Dallas, leverede brandvarme Ousmane Dembele, der omsider har forlænget sin kontrakt med ‘blaugrana’, dobbelt op på fantastiske scoringer fra den franske flødefod. De teknisk veludførte mål rakte dog kun til et remis, da Juventus’ Moise Kean ligeledes scorede to gange i kampen på ganske kynisk vis.

Club America – Real Madrid (2-2)

På Oracle Park i San Francisco kom kongeklubben fra Madrid noget overraskende bagud i starten af kampen, men så tog Karim Benzema og Eden Hazard ellers over og viste, hvem der er forsvarende spanske mestre og Champions League ditto.

Nej tak, Ronaldo: Nu tager Atletico Madrid-tilhængerne sagen i egen hånd!

Det så længe ud til, at det skulle blive til en smal sejr, men kort før tid fik America et straffespark, som de sikkert eksekverede på.

Til kampen fik Vinicius Tobias desuden sin debut for ‘Los Blancos, og dermed kan Carlo Ancelotti brøste sig ved, at have to brasilianske Vinicius’ i førsteholdstruppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P