Premier League

Nej tak, Ronaldo: Nu tager Atletico Madrid-tilhængerne sagen i egen hånd!

Det har hidtil været et ubesvaret spørgsmål, når det kommer til hvor Christiano Ronaldo skal spille efter sommerferien. Står det til nogle Atletico Madrid-fans, er det IKKE hos dem. Derfor har de igangsat en online kampagne imod Ronaldo.

Cristiano Ronaldo Premier League årets hold Son Heung-Min
Soccer Football - Premier League - Manchester United v Brentford - Old Trafford, Manchester, Britain - May 2, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo celebrates scoring their second goal later disallowed after a VAR review REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

37-årige Cristiano Ronaldo har fortsat kontrakt med Manchester United frem til næste sommer. Men rygterne om en klubskifte i dette transfervindue florerer voldsomt, da portugiseren jagter at spille Champions League-fodbold, hvilket ‘De Røde Djævle’ ikke kan tilbyde ham.

Der er snart ikke den europæiske topklub, han ikke har været sendt til på rygtebasis. Men nu virker det dog til, at den portugiske verdensstjerne har fået filtreret de fleste af de potentielle klubskifte væk.

På vej til Premier League? Nu svarer eftertragtet Napoli-stjerne på rygterne

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Der skulle være opstået en chance for et skifte til Atletico Madrid, men det vækker stor splittelse hos fansene af Madrid-klubben, der i ni år kunne se Ronaldo skabe overskrifter hos ærkerivalerne fra Real Madrid.

Derfor har de iværksat en online kampagne med hashtagget #ContraCR7 (Imod Cristiano Ronaldo). Det skriver flere medier, herunder Football Espana mandag.

Kampagnen skal være med til at belyse, at mange fans ser det som en direkte trussel for klubbens varemærke, hvis man henter Cristiano til truppen.

Der har tidligere været historier om, at ledelsen i Atletico Madrid er klar til at strække sig langt efter Cristiano Ronaldos underskrift. Her vil man angiveligt sælge Antoine Griezmann for at frigive både økonomisk råderum og plads i angrebet. Det kan du læse mere om HER.

Ronaldo-rygter gør Martial til ten Hags foretrukne i Manchester United

Ronaldo er desuden ikke med på Manchester Uniteds træningslejr, da han er blevet hjemme af personlige årsager.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P