1 min læsningAtletico-præsident tror ikke på Ronaldo-skifte: Det sker aldrig

Ifølge Atletico Madrid-præsidenten, Enrique Cerezo, så skifter Cristiano Ronaldo ikke til den spanske hovedstadsklub.

1 min læsning
FILE PHOTO: Soccer Football - Premier League - Manchester United v Wolverhampton Wanderers - Old Trafford, Manchester, Britain - January 3, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo reacts/File Photo

Siden det tidligere på sommeren kom frem, at Ronaldo ikke ønsker at forblive i Manchester United, da klubben ikke er med i Champions League, har rygterne omkring hans fremtid været mange.

Både Chelsea, FC Barcelona, Bayern München og Real Madrid har blandt flere været nævnt. Senest har der været forlydener om, at Atletico Madrid skulle være meget interesseret i at hente portugiseren.

Medie: Ronaldo skal have fremtidssnak med United

Noget der nu bliver skudt ned af Atleticos præsident, Enrique Cerezo.

– Jeg ved ikke, hvem der har fundet på historien om Cristiano Ronaldo, men det er i hvert fald ikke sandt. Det er praktisk talt umuligt for ham at komme til Atletico Madrid, siger præsidenten til det spanske medie Cope.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den portugisiske stjerneangriber har en glorificeret fortid i Real Madrid. Noget der også kan være med til, at præsidenten ikke kan forestille sig at se Ronaldo i klubben. Atleticos fans var i hvert fald ikke i tvivl.

Timeline

Notifications

Notifikationer